Set Profesional macelar format din Satar 800 g, 3 Cutite macelarie, dezosat, filetat, injunghiat, otel inoxidabil si Fierastrau pentru oase, lama 450 mm
Setul contine:
1 x Cutit profesional pentru dezosat
1 x Cutit profesional pentru filetat
1 x Cutit profesional pentru injunghiat
1 x Satar 800 g, Otel inoxidabil, pentru spart oase si taiat carne
Cutit profesional pentru dezosat
Lungime totala: 28 cm
Lungime lama: 13 cm
Grosime lama: 2 mm
Material: otel inoxidabil
Maner aderent
Culoare maner: Albastru
Lama curbata semiflexibila pentru o performanta sporita.
Acest cutit este necesar oricarui macelar fiind ideal pentru dezosat, transat.
Prin operatiunea de dezosare se realizeaza desprinderea carnii de oase.
Prin operatiunea de transare se obtine separeare in portiuni anatomice, dupa sortimente, calitate, etc, carnea unui animal.
Cutit profesional pentru filetat
Lungime totala: 32 cm
Lungime lama: 20 cm
Grosime lama: 2 mm
Lama curbata, semiflexibila pentru o performanta sporita.
Material: Otel inoxidabil
Maner aderent.
Culoare maner: Albastru
Cutit profesional pentru injunghiat
Lungime totala: 34 cm
Lungime lama principala: 22 cm
Lungime lama secundara: 7 cm
Grosime: 3 mm
Material: Otel inoxidabil
Maner aderent
Culoare maner: Albastru
Fierastrau profesional macelarie Powercut, lama 450 mm, maner aderent cauciucat
Dimensiuni fierastrau: 54 x 15 cm
Material cadru: Otel
ungime lama: 450 mm
Material lama: Otel inoxidabil
Material maner: Plasti + cauciuc
Cuoare: Albastru
Greutate: 700 g
Acest fierastrau profesional macelar este ideal pentru taiat oase in industra de carne.
Poate fi utilizat si pentru taierea carnii congelate si necongelate.
Acest fierastrau robust este proiectat special pentru taierea oaselor si este un companion esential in bucataria profesionala sau pentru cei care apreciaza experienta de gatit la nivel inalt.
Satar profesional macelarie, otel inoxidabil, 800 g
Lungime totala: 36 cm
Lungime lama: 23 cm
Grosime: 4 mm
Material: otel inoxidabil
Greutate: 800 g
Protectie cauciuc pentru lama.
Se poate utiliza atat pentru spart oase cat si pentru taiat carne.